fbpx
Find Property:

Ik heb alle antwoorden

die je nodig hebt.

Ik wil graag een appartement huren, wat moet ik doen?
Leuk dat je één van mijn woningen wilt huren! In de woningzoeker kun je zien of er een woning beschikbaar is. Mocht dat niet het geval zijn; er komt regelmatig een woning beschikbaar. Zit er een woning tussen die helemaal bij jou past? Dan kun je je voor deze Je kunt je voor een woning inschrijven door een e-mail te sturen naar huren@bridgesre.nl, met daarin de volgende gegevens:

• Het huisnummer van de (beschikbare) woning die jouw voorkeur heeft; en
• Een aantal documenten, afhankelijk van uw inkomenssituatie:

 

In dienst
• Kopie legitimatiebewijs
• Laatste drie salarisstroken
• Toelichting of motivatie (optioneel)

 

Eigen zaak
• Kopie legitimatiebewijs
• Uittreksel inschrijving Kamer van Koophandel
• Jaarverslagen eigen bedrijf van de laatste 3 jaar
• Toelichting of motivatie (optioneel)

 

Gepensioneerd
• Kopie legitimatiebewijs
• Toekenningsbewijs AOW
• Pensioenoverzicht (op te vragen bij www.mijnpensioenoverzicht.nl)
• Toelichting of motivatie (optioneel)

 

Eigen vermogen
• Printscreen/kopie bankafschrift bewijs eigen vermogen/spaargeld
• Toelichting of motivatie (optioneel)

Ik houd je per e-mail op de hoogte of jij mijn volgende bewoner wordt.

Beschikbaarheid

Bekijk de woningen

 

Kan ik huurtoeslag ontvangen?
Mijn appartementen worden verhuurd in de vrije sector. Daardoor is het helaas niet mogelijk om huurtoeslag te ontvangen.

 

Kan ik een van de woningen komen bekijken?
Je hebt belangstelling in een van mijn beschikbare woningen? Fantastisch! In dat geval ontvangt het team van Bridges Wonen je graag voor een rondleiding.
Is er op dit moment niets beschikbaar? Laat het Bridges Wonen team weten dat je interesse hebt. Zij nemen contact met je op wanneer er een woning beschikbaar komt.


Bridges Real Estate
030 – 204 50 14
huren@bridgesre.nl

Wat moet mijn salaris zijn om bij Latona te kunnen huren?

Om mijn appartementen te huren moet je als bewoner(s) voldoen aan een aantal inkomenseisen:

 

Ben je in dienst bij een werkgever?
Alleen huren: Een gemiddeld bruto maandinkomen (inclusief vakantiegeld en toeslagen) van minimaal 3 keer de kale maandhuur.

Samen huren: Een gezamenlijk gemiddeld bruto maandinkomen (inclusief vakantiegeld en toeslagen) van minimaal 3 keer de kale maandhuur. Het inkomen van degene die het minste verdient, moet gelijk zijn aan minimaal 1,5 keer de kale maandhuur.

Ik heb een voorbeeld voor je: Als je alleen wilt huren en de huur bedraagt € 1.600,- per maand, dan zou het gemiddelde bruto maandelijks inkomen minimaal  € 4.800,- moeten zijn. Als je samen wilt huren, dan zou het gemiddelde gezamenlijke bruto maandelijks inkomen ook minimaal € 4.800,- moeten zijn. Degene met het laagste inkomen heeft een minimaal bruto maandelijks inkomen van € 2.400,-.

 

Heb je een eigen zaak?
Aan ondernemers vraag ik een gemiddeld bruto jaarinkomen van minimaal 3 keer de kale jaarhuur. Je bruto jaarinkomen bereken je door het gemiddelde uit te rekenen van de nettowinst in de afgelopen drie jaar. De nettowinst is de omzet uit de zaak min de bedrijfslasten.

 

Ben je gepensioneerd?
Genieten van je pensioen in één van mijn luxe appartementen? Voor gepensioneerde bewoners gelden dezelfde inkomenseisen als voor mensen die in loondienst zijn. Ik weet dat je als gepensioneerde 30% minder belasting over je inkomen betaalt dan iemand in loondienst. Daarom mag je het bruto maandinkomen (AOW en pensioen(en)) vermenigvuldigen met 1,3. Dat bedrag houden wij aan als richtlijn.

 

Heb je geld gespaard?
Voldoe je net niet aan de bovengenoemde richtlijnen, maar heb je wel eigen vermogen? 10% van je eigen vermogen kan opgeteld worden bij het bruto jaarinkomen. Wij hanteren een minimum van € 15.000,-.

 

Ik ben student, kan ik een appartement huren?
Jazeker, dat kan, maar alleen als je voldoet aan de inkomenstoets.

 

Mag ik een appartement delen met mijn partner?
Natuurlijk mag je hier samenwonen met je partner. Zolang je zeker weet dat je aan de inkomensrichtlijnen voldoet, vind ik het alleen maar gezellig.

Wat zijn de huurprijzen?
De woningen worden verhuurd vanaf € 1.525,- excl. servicekosten. De woningen worden volledig gestoffeerd opgeleverd met een luxe afwerking en uitsluitend hoogwaardige materialen.

 

Betaal ik ook servicekosten naast de huurprijs?
De servicekosten bedragen € 100,- per maand. Daarvan laat ik mijn gezamenlijke ruimtes onderhouden, waaronder mijn tuin, de hal en gangen en het onderhoud van de lift. Daarnaast betaal je maandelijks lasten voor stadsverwarming, water en elektriciteit. Stadsverwarming kun je afsluiten bij Eneco en Vitens is je leverancier voor water. Voor elektra heb je de vrijheid om zelf een contract af te sluiten met een aanbieder, zodat deze perfect bij jou past.

 

Zijn er parkeerplaatsen aanwezig?
Op mijn besloten terrein heb ik genoeg parkeerplaatsen voor mijn bewoners. De prijs voor een parkeerplaats is niet inbegrepen bij de huur, maar voor € 100,- per maand is het mogelijk om een plaats te huren.

 

Wat is de minimale huurtermijn?
De minimale huurperiode is bij mij een jaar. Wil je na deze periode verhuizen? Stuur me in dat geval ten minste twee kalendermaanden van tevoren een brief waarin je de huurovereenkomst opzegt.

 

Wat is het afwerkingsniveau van de appartementen?
Alleen het beste voor mijn bewoners! De muren en plafonds zijn gehuld in lichte tinten. Mooi geschilderde wanden, luxe tegels in de badkamer en het toilet. Daarnaast hebben mijn woningen allemaal ingebouwde luxe en energiezuinige ledverlichting. Natuurlijk kan je altijd een beetje van jouw persoonlijke stijl toevoegen met extra verlichting, maar het is niet nodig.

 

Is er een aparte bergruimte?
Al mijn appartementen hebben hun eigen opbergruimte in de kelder. Sommige van mijn woonruimtes hebben zelfs een eigen opbergruimte in huis.

Alle informatie op deze website is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks kan Bridges Real Estate de juistheid of volledigheid van de inhoud niet garanderen. Bridges Real Estate aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onnauwkeurigheden of onvolledigheden in de verstrekte informatie.

CONTACT
Heb je vragen? Check dan eerst even de meest gestelde vragen die hierboven staan of je vraag hier tussen staat. Staat je vraag er niet tussen? Laat hieronder een bericht achter, bel naar 030 – 204 50 14 of mail je vraag via huren@bridgesre.nl. Onze verhuurmakelaar Naomi neemt dan snel persoonlijk contact met je op!
Naomi van. der Wurff